Hva bør være oppmerksom på når du installerer gipslinje

Hva bør være oppmerksom på når du installerer gipslinje

Gipslinje er et vanlig dekorasjonsmateriale, fordi dekorasjonen er vakker, og det sparer bekymringer og penger ved innredning.Siden gipslinje er førstevalget for så mange mennesker å dekorere, hva bør du være oppmerksom på når du installerer, la oss ta en titt på redaktøren.!

En, kjøp gipslinje

Det er mange produsenter av gipslinje i Xi'an, og kvaliteten på gipslinje vil variere.Det finnes ulike prisstiler.Ved kjøp bør vi velge høyden på huset, fargen på veggen og dekorasjonsstilen.

2. Oppbevaring av gipslinje

På grunn av det spesielle materialet til gipslinjen, vær oppmerksom på plasseringsproblemet etter å ha kjøpt hjem.Unngå å trykke på gipslinjen, skjøten skal være glatt, linjekroppen skal være ren, og linjen skal være rett.Handlingen til installatøren bør være dyktig, rask og ryddig;

Tre, gips linje reparasjon

Gipslinjen er installert intakt med sandpapirpoleringsprosessen, og reparasjonen er fullført;effekten skal ikke se leddene, feilene og innemiljøet.

1. Flermannssamarbeid må følges fast.Selve gipslinjen har en viss lengde, så det kreves flere personer (minst tre) for å installere den, og arbeidsfordelingen må være klar.En person har ansvar for å lime på veggen, og flere samarbeider for å rette opp gipslinjene og feste dem til veggen.

2. Farge på gipslinje Valget av gipslinjefarge bør referere til fargen på tak og vegg.

3. Gjør forberedelser på forhånd.Monteringen av gipslinjen har også krav til underlaget, og det skal være glatt.

4. Etterarbeid bør gjøres.Etter at gipsdekorasjonslinjen er limt, sjekk om det er åpent lim på kantene eller hjørnet


Innleggstid: 16. august 2021